این روستا در دهستان گفشه بخش لشت نشا قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵ جمعیت آن ۶۵۲ نفر (۲۰۵خانوار) بوده‌ است.

روستای علی بزایه

روستای علی بزایه

روستای علی بزایه

روستای علی بزایه

روستای علی بزایه

روستای علی بزایه


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:روستای علی بزایه,استان گیلان, | 13:20 | نویسنده : عارف بساکی |

امامزاده ابراهیم یک امامزاده مدفون در شهرستان شفت استان گیلان است، که شهرت زیادی دارد، طوری که مردم آن را ابالفضل گیلان می نامند.آرامگاه امامزاده ابراهیم از جاذبه های زیارتی و تاریخی روستای امامزاده ابراهیم است و علت اصلی شکل گیری آن به شمار می‏رود. بنای امامزاده، در طی سال‏های دراز، چندین بار بازسازی شده است. در حال حاضر این بنا، به مساحت ۳۰۰ متر، در چهار طبقه احداث گردیده و شامل مسجد، صحن، سرویس بهداشتی، مهمانپذیر و فضای باز است. از مهم‏ترین جاذبه‏ های طبیعی روستای امامزاده ابراهیم، جاده مسیر دسترسی به آرامگاه امامزاده است. این مسیر از جلگه‏ای زیبا با شالیزارها، خانه‏ ها، رودخانه ‏ها و کوهپایه ‏های جنگلی عبور می‏کند و در انتها به روستای امامزاده ابراهیم می‏رسد که بافت مسکونی جالب توجه و بسیار دیدنی دارد.
روستای امام زاده ابراهیم

روستای امام زاده ابراهیم

روستای امام زاده ابراهیم

روستای امام زاده ابراهیم

روستای امام زاده ابراهیم

 

روستای امام زاده ابراهیم

روستای امام زاده ابراهیم
عکس : معصومه مفیدی


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:روستای امام زاده ابراهیم,استان گیلان, | 13:15 | نویسنده : عارف بساکی |

آبشار وزن بن دراستان گیلان واقع است. این آبشار زیبا در مسیر جاده قدیمی گنجار به امام زاده اسحق قرار دارد و در منطقه سفیدمزگی واقع شده است. از مسیر قدیمی شالما به امامزاده اسحق نیز قابل دسترسی است. کوهتاترین و دیدنی ترین مسیر از مرکز شهرشتان شفت به امامزاده اسحاق از گنجار عبور میکند که هنوز این مسیر نا تمام مانده است اما نیمی از این مسیر یعنی تا خشک دره (دره سنگی گنجار) رفت آمد با وسایل نقلیه با سهولت امکان پذیر است. منطقه پیرامون آبشار پوشیده از درختان توسکا است که سایبانهایی طبیعی را همراه محیطی آرام،جذاب و خوش آب وهوا به منطور میزبانی از گردشگران محیا نموده است که سالانه هزاران گردشگر از آن بهره مند میشوند. روستای گنجار از مناطق بکر وطبیعی شهرستان شفت و از توابع بخش احمد سر گوراب استان گیلان است.

از دیگر مناطق دیدنی این منطقه در دوکیلو متر جاده گنجار به امام زاده اسحاق،گندم آرد (بام سبز گنجار) قرار دارد که چشم اندازی بسیار زیبا به شهرستانهای شفت، فومن و قسمت های از شهر رشت دارد. پس از گندم آرد (بام سبز گنجار) تا آبشار وزن بن کمتر از یک کیلومتر فاصله است که از مسیر اصلی جاده به سمت راست تقریبا 300 متر تا آبشار فاصله است. این آبشار در ادامه مسیر خشک دره (دره سنگی گنجار) قرار دارد که با سنگهای لایه لایه و بسیا زیبا در کف دره و حاشیه ای پوشیده از گلهای وحشی و درختانی تنومند مجموعه ای بسیار زیبا و دیدنی را به تصویر کشیده است. خشک دره (دره سنگی گنجار)، دره ای بسیار زیبا در فاصله ای تقریبا دو کیلومتری بام سبز گنجار قرار داری که توسط یک پل کوچک از جاده اصلی عبور کرده و به سمت پاین دست مسیر خود ادامه میدهد. این دره زیبا با سنگهایی بزرگ و دیدنی از چشمه های بالا دست نشات گرفته و در حاشیه ای پوشیده از گل و گیاه و درختان تنومند و دیدنی سالانه مسافران زیادی از آن بازدید میکنند.

آبشار وزن بن

آبشار وزن بن

آبشار وزن بن

آبشار وزن بن

آبشار وزن بن

منبع : کویرها و بیابانهای ایران


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:آبشار وزن بن,استان گیلان, | 13:14 | نویسنده : عارف بساکی |

آبشار کلشتر درجنوب غربی شهرستان رودبار و در استان گیلان واقع است. کلشتر یکی از روستاهای استان گیلان در ایران است. این روستا در بخش مرکزی شهرستان رودبار جای دارد و مرکز دهستان کلشتر است. محصول اصلی آن زیتون است. به دلیل آب و هوای مدیترانه‌ای باغات زیتون توسعه خوبی داشته و زمستان و تابستان معتدلی دارد. این روستا روزگاری دارای خان‌های بزرگی بوده که تمام اطراف و اکناف رودبار جهت رسیدگی به تمامی امور زندگی از خرید تا مسائل قضایی به انها مراجعه می‌کردند.روستای کلشتر در فاصله سه کیلومتری شهر رودبار و در کوهپایه کوهستان البرز غربی و در ارتفاع پانصد و پنجاه متری از سطح دریا و مشرف برشهر رودبار واقع شده‌است.

این روستااز لحاظ فرهنگی، اجتماعی و حتی مناظر دیدنی و در بسیاری موارد دیگر با شهرها و روستاهای اطراف متفاوت است که هرکدام رادرجایگاه خود بررسی می‌کنیم. روستای کلشتر از نظر مناظر دیدنی به خاطر موقعیت کوهستانی و وجود درختان همیشه سبز مثل زیتون و کاج در چهار فصل سال زیبا و دیدنی است. در بهار و تابستان این زیبایی چندین برابر می‌شود. درون بافت مسکونی روستا تعداد زیادی چشمه و نهر آب وجود دارد.

آبشار زیبایی که بیش از بیست متر ارتفاع دارد یکی دیگر از مکانهای دیدنی روستا به شمار می‌رورد. روستای کلشتر به دلیل شرایط خاص، مساحت عمده جنگلهای منطقه رابه خود اختصاص داده‌است. جنگلهای پر درخت و بکر در ارتفاع ۱۰۰۰ متری از سطح دریا و کوه آسمانسرا با دشتی زیبا با علفهای بلند و سبز در ارتفاع ۱۹۰۰ متری از سطح دریا یکی دیگر از نقاط دیدنی روستای کلشتر می‌باشد.یکی از ویژگی‌های مهم روستای کلشتر وجود تعداد زیاد چشمه‌های پرآب، با آب بسیار سرد و گوارا می‌باشد که این روستا را از روستاهای دیگر متمایز می‌کند. آب شرب و کشاورزی روستا تماماً از این چشمه‌ها تأمین می‌شود و آب مازاد بر مصرف برای آبیاری زمینهای کشاورزی روستاهای اطراف جاری می‌شود.

چشمه بار (چیمه وار) از بزرگترین و زیباترین چشمه‌های آب موجود در کشور است. از ویژگی‌های این چشمه می‌توان به سرمای خیلی زیاد آب حتی در تابستان اشاره کرد. مهمتر ازسرمای زیاد آب موضوعی است که اخیراً بیشتر به آن پرداخته می‌شود و آن سبک بودن آب از لحاظ وجود املاح می‌باشد که طبق آزمایشات انجام شده نتیجه گرفته شده که آب این چشمه حتی از آب معدنی دماوند هم سبک تر است.

آبشار کلشتر

آبشار کلشتر

آبشار کلشتر

آبشار کلشتر

آبشار کلشتر

آبشار کلشتر
منبع : کویرها و بیابانهای ایران
عکس : مسعود رفیعی کلشتری


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:آبشار کلشتر,استان گیلان, | 13:13 | نویسنده : عارف بساکی |

بندر انزلی در طول جغرافیایی ۴۹ درجه و ۲۸ دقیقه و عرض جغرافیایی ۳۷ درجه و ۲۸ دقیقه واقع شده‌است و ارتفاع آن از سطح دریا منهای ۲۶ متر می‌باشد. بندرانزلی از شمال به دریای خزر از جنوب به شهرستان صومعه سرا از شرق به شهرستان رشت و از غرب به شهرستان رضوانشهر متصل می‌باشد. شهرستان بندرانزلی در ناحیه‌ای کاملاً جلگه‌ای به صورت طولی و در ساحل دریای خزر واقع شده و دارای آب و هوای معتدل مرطوب می‌باشد. بخشی از محیط زیست طبیعی این شهرستان را دریا(۴۰ کیلومتر نوار ساحلی) و بخش مهم دیگر را اکوسیستم ارزشمند تالاب انزلی تشکیل می‌دهد. نام انزلی به پیشینه تاریخی اش در بیشتر شهرهای اروپایی شناخته شده‌است.
بندر انزلی

فاصله بندر انزلی تا تهران ۳۸۰ کیلومتر، تا مرکز استان ۴۰ کیلومتر و تا اولین فرودگاه ۳۵ کیلومتر می‌باشد. این شهرستان دارای آب و هوای معتدل مرطوب ساحلی بوده که در فصول مختلف سال شرایط آب و هوای مطلوبی را دارا می‌باشد. میزان بارندگی شهرستان بسیار بالا بوده به طوری که سالیانه متوسط ۱۸۹۲ میلی متر بارندگی دارد بیشترین بارندگی در ماه‌های شهریور و مهر با ۴۴۰/۹ میلی متر گزارش گردیده‌است. میزان رطوبت نسبی سالیانه به طور متوسط حدود ۷۱ تا ۹۷ درصد و درجه حرارت محیط زیست بین ۳/۵ تا ۲۸ درجه سانتی گراد در نوسان بوده‌است.


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:شهر,شهر بندر انزلی,استان گیلان, | 13:11 | نویسنده : عارف بساکی |

مرجَغل (مرجقل) یا تولَم‌شهر یکی از شهرهای استان گیلان در شمال ایران است.

این شهر با جمعیت ۶٬۴۷۱ نفر (برآورد ۱۳۹۰خ.) در بخش تولمات شهرستان صومعه‌سرا قرار دارد.

شهرداری این شهر در سال ۱۳۷۲ تأسیس شده‌است.
در قدیم

لغت‌نامه دهخدا به قول فرهنگ جغرافیایی ایران ج ۲ می‌نویسد: مرجغل دهی است از دهستان تولم بخش مرکزی شهرستان فومن، در ۷هزارگزی شمال فومن بر کنار راه صومعه سرا به رشت، در جلگه مرطوب معتدل هوائی واقع و دارای ۲۷۸ تن سکنه‌است. آبش از رودخانه شفت و استخر و محصولش برنج، توتون، سیگار و شغل مردمش زراعت است.

شهر مرجغل


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:شهر,شهر مرجغل,استان گیلان, | 13:10 | نویسنده : عارف بساکی |

بخش رانکوه آخرین بخش شرقی استان گیلان است . از شمال به دریای خزر ، از شرق به تنکابن مازندران ، از جنوب به رودبار الموت و رودبار حسینقلی خانی یا رودبار محمد زمان خانی و از غرب به دیلمان و لاهیجان محدود می شود . حد اصلی رانکوه در مشرق دریاسر بوده است . اما حدود صد سال است که لنگرود و دهکده های اطراف آن از لاهیجان جدا شده و به رانکوه ملحق شده است . از آن وقت تا امروز این بخش به نام رانکوه و لنگرود خوانده می شود .پهنای آن از کناره های لنگرود تا رودسورخانی که مازندران را از گیلان جدا می کند ، چهل چهار کیلومتر و درازای آن از مصب پلرود تا گردنه ی گون کل پنجاه و سه کیلومتر است زمین هموار و دشت آن ، از پای ارتفاعات تا کناره ی دریای خزر در امتداد املش نوزده تا بیست کیلومتر در نزدیکی سامان مازندران به سه کیلومتر می رسد و اراضی کوهستان آن شامل اشکور و سمام و شاهجان است .
شهر رانکوه در بخش رانکوه شهرستان املش واقع گردیده و مختصات جغرافیایی آن 50 درجه و 13 دقیقه طول شرقی و 37 درجه و 2 دقیقه عرض شمالی می باشد . از لحاظ موقعیت نسبی این شهر در منتها الیه بخش جلگه ای و ابتدای بخش پایکوهی شهرستان املش واقع گردیده و نسبت به سواحل دریای خزر نیز حدود 15 کیلومتر فاصله دارد . رودخانه کیارود در حاشیه بخش شرقی شهر به صورت شمالی – جنوبی جریان دارد .

شهر رانکوه از توابع شهرستان املش استان گیلان می باشد . رانکوه نسبت به رشت ( مرکز استان گیلان ) حدود 73 کیلومتر فاصله دارد .

وضع توپوگرافی :

شهر رانکوه در انتهای بخش جلگه ای و ابتدای بخش پایکوهی استان گیلان واقع گردیده ، بنابراین قسمتهایی از شهر شیبدار بوده و بقیه قسمت ها تقریبا مسطح و هموار هستند . بطور کلی اراضی بخش شمالی و تا حدودی مرکزی شهر همچنین قسمت کوچکی از بخش جنوبی دارای شیب تقریبا مناسب بوده ، در صورتیکه مابین قسمتهای مذکور ، راضی با شیب تند وجود دارد .

شهر رانکوه

شهر رانکوه

شهر رانکوه

شهر رانکوه

شهر رانکوه

شهر رانکوه


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:شهر,شهر رانکوه,استان گیلان, | 13:9 | نویسنده : عارف بساکی |

اين شهر از شهرهاي كوهپايه اي گيلان است و بر دامنه كوههاي البرز و تالش ، در كناره رودخانه سفيد رود و در امتداد باغهاي انبوه زيتون قرار دارد. اين موقعيت جغرافيايي منظره زيبايي را از تركيب شهر سازي و طبيعت بوجود آورده است. اين شهر يك شهر ميان راهي و عبوري است. به همين دليل بسياري از مسافران ضمن توقف كوتاه در آن به خريد محصول عمده رودبار يعني زيتون و فراورده هاي آن مي پردازند. آب و هواي اين شهر كه در جنوب استان گيلان واقع شده از نوع آب و هواي مديترانه اي است كه داراي زمستانهاي معتدل و اندكي مرطوب و تابستانهاي گرم و خشك مي باشد.
رودبار در گذشته به نام هاي مختلفي از جمله خشكه رودبار ، رودبار محمد زمان خاني ، رودبار زيتون و پيلده رودبار بوده است كه نام رودبار به دليل جريان داشتن رودخانه سفيدرود در اين شهر مي باشد. شهرستان رودبار از نظر تاريخي قديمي شش هزار ساله داشته و داراي چهار بخش مركزي ، رحمت آباد و بلوكات ، خور گام ، عمار لو ميباشد.
اراضي شهرستان رودبار جمعاً 2/145398 هكتار است كه شامل 2/22383 هكتار اراضي زراعي، 78651 هكتار اراضي جنگلي و 44364 هكتار مرتع مي‌باشد.
گفتني است مناظر بسيار زيبا در ارتفاعات پوشيده از درختان هميشه سبز زيتون ، آبهاي معدني گوارا و نيز پيشينه تاريخي و ديرينه فرهنگي منطقه كه تپه مارليك از بارزترين نشانه هاي آن است ، اين شهرستان را به يكي از استعدادهاي مهم گردشگري تبديل كرده است .

شهرستان رودبار در مختصات جغرافیایی ۳۶ درجه و ۳۲ دقیقه تا ۳۷ درجه و ۷ دقیقه ازخط استوا و ۴۹ درجه و ۱۱ دقیقه تا ۵۰ درجه ۵ دقیقه طول شرقی از نصف النهار مبداء واقع شده‌است .این شهرستان با وسعت ۲۵۷۴ کیلومتر مربع دومین شهرستان استان گیلان به لحاظ و سعت است و از شمال به رشت، ازجنوب به استان قزوین و از غرب به فومن و استان زنجان محدود می‌شود.
شهرستان رودبار درکرانه سفیدرود و در منطقه‌ای کوهستانی قرار گرفته‌است و آب و هوای آن تحت تاثیر هوای خشک و نیمه خشک ناحیه مرکزی قراردارد از نظر آب و هوایی این منطقه به ویژه شهر زیبای رودبار دارای آب و هوای مدیترانه‌ای می‌باشند و رویش درختان زیتون در این منطقه گواه موضوع است. این منطقه درمسیر بادهای دایمی دره سفید رود قرارگرفته که بادهای منجیل آن معروف است. درواقع هنگام گذر از رودبار و رسیدن به رشت، گیلان باتمام تنوع و زیبایی‌هایش به گونه‌ای موجز و فشرده ازپیش چشم می‌گذرد.
جمعیت آن ۱۲۶۳۱۵ نفر است که از این تعداد ۶۹۶۲۰ نفر درمناطق شهری و ۵۶۶۹۵ نفر در مناطق روستایی سکونت دارند. این میزان جمعیت شهرستان رودبار که نسبت به مساحت آن ازسایر شهرستانهای استان کمتراست، این امکان را فراهم آورده تا اقوام گوناگون در کنار یکدیگر زندگی کنند و این امر منجربه تنوع مردم شناختی این شهرستان شده‌است که شامل نژادهای مختلفی چون تالش‌ها،تات‌ها، کردها و گیلکها می‌باشد.
اقتصاد این منطقه بعلت شرایط خاص اقلیمی بر پایه کشاورزی و دامداری استوار است. مهم‌ترین محصول آن زیتون می‌باشد که عمده ترین محصول کشاورزی شهرستان بوده و دارای فرآورده‌های بسیاری چون روغن زیتون و صابون است.
رودبار به نامهای مختلفی از جمله «خشکه رودبار»، «رودبارمحمد زمان خانی»،«رودبار زیتون» «پیلده رودبار» معروف بوده‌است که نام رودبار احتمالاً به دلیل جریان داشتن رودخانه سفید رود در این شهرستان پدید آمده‌است. رودبار ازنظر تاریخی دارای قدمتی ۶ هزارساله می‌باشد. آثار بدست آمده در تپه مارلیک حاکی از وجود تمدنی کهن دراین منطقه‌است که مربوط به هزاره دوم قبل ازمیلاد می‌باشد گفتنی است.
درخت زیتون هم زمان با کوچاندن کردان از نواحی شمال سوریه و حلب، به این منطقه راه پیدا کرد. این اتفاق در زمان شاه عباس بزرگ، ۶۰۰ سال پیش رخ داد.

رودبار

رودبار

رودبار

رودبار


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:شهر,شهر رودبار,استان گیلان, | 13:6 | نویسنده : عارف بساکی |

مَنجيل از شهرهاي شهرستان رودبار در استان گيلان در کشور ايران است. منجيل مرکز تجاري شهرستان رودبار استان گيلان شناخته مي‌شود. سد سفيدرود در نزديکي اين شهر ساخته شده‌است.

جغرافيا

منجيل در منطقه‌اي کوهستاني در کرانه شرقي سفيدرود قرار دارد. اين منطقه‌اي به شدت بادخيز است. در سال‌هاي اخير چندين نيروگاه بادي براي توليد برق از بادهاي منطقه در منجيل نصب شده‌است.

مردم
جمعيت اين شهر 14,679 نفر است (آمار 1383خ). ساکنان قديمي شهر از گيل، تات، کرد هستند.

اقتصاد

درآمد اصلي مردم اين شهر از راه تجارت تامين مي‌شود. افراد از طارم سفلي و عليا و روستاهاي اطراف جهت تامين برخي نيازمندي‌هاي خود به منجيل مراجعه مي‌کنند. بخش ديگري از درآمد مردم اين شهر از راه فروش زيتون و فراورده‌هاي آن تامين مي‌شود. محصول اصلي اين شهر زيتون است و باغات زيتون بيشتر در حومه آن پراکنده‌اند.

انرژي
منجيل شهر انرژي گيلان شمرده مي‌شود. باد منجيل يکي از عوامل معروفيت اين شهر مي‌باشد که اغلب در بهار و تابستان با شدت بيشتري و در پاييز و زمستان با شدت کمتري مي‌وزد. اين باد از قديم معروف به هفت باد منجيل بوده و شدت ان بقدريست که درختان زيتون را اغلب به يک سمت خم مي‌کند. اوايل دهه هفتاد با تصميم دولت اقدام به خريد و نصب نيروگاه بادي از کشور دانمارک گرديد و پس از گذشت چند سال و فراگيري متخصصان داخلي، امروزه پروانه‌هاي بادي در کشور توليد و در نيروگاه بادي منجيل نصب مي‌گردد و اين نيروگاه روز بروز بزرگتر و موثرتر مي‌گردد. سد سپيدرود نيز يکي ديگر از عوامل معروفيت و جذابيت منجيل است که در اوائل دهه 40 بدست نيروهاي فرانسوي در دهانه رودخانه سپيدرود واقع در شهر منجيل ساخته شد.
سدي در منجيل.رودخانه‌هاي شاهرود و قزل اوزن در شهر منجيل بهم مي‌رسند و ابي که از اين رودخانه‌ها مي‌ايد در پشت سد سپيد رود و در درياچه سپيد رود ذخيره مي‌گردد تا نياز شالي کاران و کشاورزان گيلاني را در بهار و تابستان تامين نمايد.

آب و هوا
شهر منجيل محل تلاقي سه نوع اب و هواي معتدل خزر، کوهستاني البرز و گرم و خشک مرکزي ايران نيز مي‌باشد و از اين حيث نيز هوايي منحصر بفرد دارد.

نام منجيل
نام شهر منجيل پيش از ظهور اسلام مانگيل بوده‌است.

تاريخ منجيل
بعد از فتوحات مسلمانان در سراسر ايران (با اينکه تا اقصي نقاط خراسان تحت نفوذ اعراب مسلمان در آمد)‌ باز هم طبرستان و ديلمان از حملات آنان محفوظ ماند. خاندانهاي قديم آن ولايت، مانند اسپهبدان و قارنيان و خانواده جستان (حدود رودبار و منجيل) همچنان به آداب و رسوم خود زندگي مي‌کردند. همچنين، بسياري مذهب خود را نيز حفظ کردند، تا روزگاري که گروههاي از اعراب طرفدار خاندان علي و شيعيان زيديه به آن نواحي پناه بردند و مورد حمايت همان خانواده‌ها قرار گرفتند. چنانکه وقتي «داعي کبير» حسن بن زيد در آن نواحي سکني گزيد، جمعي کثير از مردم طبرستان و گيلان به طرفداري او برخاستند. همچنين در جنگ‌هايي که ميان او و يعقوب ليث صفاري رخ داد، مردم گيلان از او حمايت نمودند.

مناطق اطراف
لوشان
رودبار
سميران
هرزويل

منجیل


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:شهر,شهرمنجیل,استان گیلان, | 13:5 | نویسنده : عارف بساکی |

شهر اطاقوَر يا اتاقوَر از توابع شهرستان لنگرود در استان گيلان و در شمال ايران قرار دارد.شهر اطاقور داراي امكانات كامل شهري بوده و برخي از روستاهاي آن از نعمت گاز برخوردار ميباشند.بام كومله يكي از مكانهاي تفريحي وجذاب است كه در مسير اين شهذ با شهرستان كومله قرار دارد.در مسير جنگل خرما چشمه ها و ييلاقات بسيار جذابي وجود دارد.خريد زمين وساخت منزل مسكوني به سهولت و با حداقل هزينه صورت ميگيرد. شهرداري و شوراي روستاها نيز همكاري خوبي با افراد غير بومي براي ساخت وساز مبذول ميدارند.همچنين اين شهرداراي يك شهرك صنعتي ميباشد كه در آن كارخانجاتي همچون شير ميمول داير هستند.

جمعيت

براساس سرشماري سال 1385 جمعيت اطاقور (418خانوار) برابر با 1,404نفر بوده‌است.

موقعيت

شهر جديد اطاقور در مختصات جغرافيايي 37 درجه و 6 دقيقه عرض شمالي از خط استوا و 50 درجه و 6 دقيقه طول شرقي از نصف النهار مبدا در شرق استان گيلان واقع شده‌است. “6°37 36، “50°N 6
موقعيت مکاني اين شهر به طوريست که به 4 شهر اصلي استان گيلان متصل است. از شمال به شهرستان لنگرود و درياي خزر، از شمال شرق به شهرستان املش و رودسر، از جنوب به رشته کوه‌هاي البرز و از شمال غربي به لاهيجان محدود مي‌شود. فاصله اين شهر تا دريا حدود 16 کيلومتر مي‌باشد.
رودخانه شلمان‌رود از نزديکي آن مي‌گذرد.

جاذبه‌هاي گردشگري

اين شهر داراي دو پارک جنگلي خرما و بلوردکان مي‌باشد که جمعيتي از گردشگران را به اين شهر جذب نموده‌است. احداث مرکز تجاري و تفريحي و گردشگري به مساحت 5 هکتار براي اين شهر در نظر گرفته شده‌است.همچنين احداث پارک ساحلي در اين شهر مورد توافق فرمانداري استان گيلان قرار گرفته‌است.

اطاقور

اطاقور


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 30 آذر 1394برچسب:شهر,شهراطاقور,استان گیلان, | 12:57 | نویسنده : عارف بساکی |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • سه صفر هشتاد